Skip to content

P2010

p2010_urheilukuvaus 2023

P2010 laget har tränat som sin egen ålders grupp sedan 2015.

Som ett lag vill GrIFK P2010 skapa en mångsidig verksamhetsmiljö som tjänar olika hobbymotiv, vilket kommer att bidra till att uppnå förutsättningarna för hållbar rörelse och en hälsosam livsstil för resten av ditt liv. Vår verksamhet styrs också av att möjliggöra konkurrenskraft, vårt tydliga mål är att tävla jämnt på åldersgruppstävlingsnivå.

Förutom spel och tekniska frågor ser vi vikten av kommunikation och stödjande individualitet som nyckelfaktorer för högkvalitativ spelarutveckling.

Som huvudtränare för laget är Leif Grandell. Beroende på nivågrupperna tränar och spelar vi 3-5 gånger i veckan, dessutom organiseras separata enheter som stödjer individuell kompetens för tävlingsgruppen enligt träningsplanen. Träningar hålls i FA Solutions Arena och på sommaren på Grankulla centralplan. Under spelsäsongen deltar våra lag i distriktsserier, vinterligor och Futsal. Tävlingslagen spelar även en tuff miniliga mot andra lag i sydregionen. Vi deltar i inhemska och internationella turneringar på elit- till amatörnivå.

Vi tar gärna emot nya spelare i laget, både nybörjare och erfarna spelare!

YHTEYSTIEDOT

Lagledare & Kassören

Anton Nykvist

p2010@grifkfotboll.fi

Tränare

Leif Grandell

GrIFK-10 7.3.2022 P12 Huuhkajaliigaa Järvenpäässä

P2010