Skip to content

 

HOITOPOLKU YHTEISTYÖSSÄ MEHILÄISEN KANSSA

MEHILÄINEN ON GRIFK FOTBOLLIN TERVEYDENHOITOKUMPPANI HELMIKUUSTA 2022 ALKAEN

Yhteistyön myötä kaikilla GrIFK Fotbollin pelaajille, juniorijoukkueista edustusjoukkueeseen, on mahdollisuus käyttää omaa jalkapalloon erikoistunutta Urheilu Mehiläisen hoitotiimiä, Mehiläisen tapaturmapäivystyksen palveluita äkillisten vammojen sattuessa sekä laajaa muuta palveluvalikoimaa, jotka mahdollistavat kaikki terveydenhuollon palvelut saman katon alla.

Hoitoon meneminen on omakustanteista. Palveluiden varaaminen kannattaa tehdä Oma Mehiläinen -sovelluksen kautta, jolloin näet suoraan suositellut lääkärit ja fysioterapeutit.

Lataa Oma Mehiläinen -sovellus ja rekisteröidy siellä Oma Urheiluun GrIFK Fotboll jäseneksi. (Lataaminen vaatii verkkopankkitunnukset) 

  • Pääset suoraan varaamaan aikaa hoitotiimillesi
  • Selkeän toimintamallin tapaturmatilanteissa
  • Rahanarvoisia etuja 
  • Ensiapuohjeet
  • Oma Urheiluun rekisteröityneiden asiointi Mehiläisessä kerryttää bonusta seuralle. Voit pyytää perheenjäseniä ja ystäviäsi liittymään GrIFK Fotbollin jäseneksi.
  • Nimetty yhteyshenkilö: Elina Myllymäki, elina.myllymaki@mehilainen.fi 

Oma urheiluun liittyminen kerryttää samalla seuran bonuksia. Mehiläisen seuralle maksamat bonukset käytetään kokonaisuudessaan seuran juniorityön kehittämiseen.

TÄÄLTÄ näet tarkat ohjeet Oma Mehiläinen -sovellukseen ja Oma Urheiluun rekisteröitymiseen.

TÄÄLTÄ näet OmaUrheilu-sovelluksen esittelyvideon.

Mehiläinen app

MEHILÄISEN SOPIMUSTOIMIPISTEET

Mehiläinen Töölö

Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Toimipisteen aukioloajat: ma-pe klo 8-21, la-su 9-21

Mehiläinen Tapiola

Länsituuli 10, 02100 Espoo (Kauppakeskus Länsituuli)

Toimipisteen aukioloajat: Ma-to 8-20, Pe 8-18, La 9-15

Tapaturman sattuessa

Tapaturman eli äkillisen vamman sattuessa palvelemme sinua Töölön Mehiläisen tapaturmapäivystyksessä (ma-pe klo 8-21, la-su 9-21). Tapaturmapäivystyksessä on sinua vastassa tapaturmien hoitoon erikoistunut lääkäri ja hoitaja. Hoidamme sinut laadukkaasti ja tarvittaessa järjestämme jatkohoidon sujuvasti ja nopeasti. Tapaturmapäivystykseen voit tulla ilman ajanvarausta tai ajanvarauksella.

Kiireettömissä asioissa voit tehdä ajanvarauksen ympäri vuorokauden 010 414 00 (0,084 €/min), Oma Mehiläinen -sovelluksesta tai osoitteesta mehilainen.fi 

VAKUUTUKSET JA MAKSUKÄYTÄNNÖT:

Jokaisella GrIFK Fotboll:ssa pelaavalla on oltava tapaturmavakuutus. Loukkaantumisen tullen ja hoitoon hakeutuessa on tärkeää tietää, missä vakuutusyhtiössä vakuutuksesi on. Lisäksi on hyvä selvittää, millaista hoitoa vakuutus korvaa ja mitkä ovat oman vakuutusyhtiön toimintatavat. Huomioitavaa on myös se, että tapaturmavakuutus kattaa usein vain akuutit vapaa-ajan tapaturmat. Näihin ei yleensä kuulu rasituksen aiheuttamat vammat eli esimerkiksi kehonosan kipeytyminen harjoittelun aikana tai sen jälkeen. 

Aina on mahdollista maksaa käynti ensin itse ja hakea jälkikäteen korvauksia omasta vakuutusyhtiöstä. Kaikki vakuutusyhtiöt tarjoavat kattavasti sekä tapaturmavakuutuksia että sairaskuluvakuutuksia jalkapalloilijoille. Mikäli olet ostanut pelilisenssin oston yhteydessä Palloliiton lisenssivakuutuksen, vakuutusyhtiösi on tässä tapauksessa AON ja kaikki sen piiriin kuuluvat vahingot käsitellään PV vahingonkäsittelyn kautta. 

Lisätietoja hoitopolusta:
toimisto@grifkfotboll.fi

Hoitopolku