Skip to content

P2010

P2010_2024

GrIFK P2010 Try-outit 6.11. alkaen!

Tule mukaan kokeilemaan joukkueeseemme! Joukkueemme pelaa kaudella 2024 P2010 Ykkösessä.

Miksi Graniin? 

Olemme P2010 kilpajoukkue, joka pelaa kaudella 2024 P2010 Ykkösessä.

Olemme keskeisellä sijainnilla läntisellä pk-seudulla, meille on helppo tulla treeneihin kaikista suunnista.

Harjoitteluolosuhteemme ovat huippuluokkaa; Jalkapallohalli talvella ja keskuskenttä kesällä keskellä Grania. 

Meillä on erinomaiset valmentajat ja oma fysiikkavalmennus, teemme säännöllisesti testausta ja haluamme kehittyä sekä yksilöinä että joukkueena.

Meillä on loistava yhteishenki, ja uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan 😃

Ole yhteydessä joukkueenjohtoon, kun haluat tulla kokeilemaan treeneihin!

Joukkueen taustaa

GrIFK P2010 joukkueena haluaa luoda monipuolisen ja eri harrastusmotiiveja palvelevan toimintaympäristön, jonka avulla saavutetaan edellytykset loppuelämän kestävään liikkumiseen ja terveeseen elämäntapaan. Toimintaamme ohjaa myös kilpailullisuuden mahdollistaminen, selkeänä tavoitteenamme on kilpailla tasaväkisesti ikäluokan kilpatasolla. 

Pelillisten ja lajiteknisten asioiden lisäksi huomioimme vuorovaikutuksen merkityksen sekä yksilöllisyyden tukemisen laadukkaan pelaajakehityksen avaintekijöinä. Suoritamme säännöllisesti koordinaatio-, nopeus- ja lajitaidollisia testauksia, joiden avulla mitataan ja kohdennetaan valmennuksen painopisteitä. Pyrimme siis erottautumaan – ympärivuotisten huippuolosuhteiden lisäksi – muista erityisesti kokonaisvaltaisen pelaajakehityksen osalta. 

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Leif Grandell. Harjoittelemme ja pelaamme tasoryhmistä riippuen 3-5 kertaa viikossa, lisäksi kilparyhmälle järjestetään erillisiä yksilöosaamista tukevia kokonaisuuksia valmennussuunnitelman mukaisesti.  Harjoitukset pidetään Granin hallissa ja kesäisin Kauniaisten keskuskentällä. Joukkueemme osallistuvat pelikauden aikana piirisarjoihin sekä talviligoihin ja Futsaliin. Kilparyhmät pelaavat lisäksi kovatasoista miniliigaa muita eteläisen alueen joukkueita vastaan. Osallistumme kotimaisiin sekä kansainvälisiin turnauksiin eliittitasosta harrastetasoihin.

Tervetuloa mukaan joukkueeseen!

GrIFK Valmennuslinja ja Urheilijaksi kasvaminen>>

Harjoitusvuorot

Kauniaisissa GrIFK Arenalla sekä kesäisin Kauniaisten keskuskentällä. Lisäksi talvikaudella harjoittelemme myös koulun salissa.

YHTEYSTIEDOT

Joukkueenjohto 

Jussi Välimäki

 

RAHASTONHOITO

Saija Turunen

VALMENNUS

Leif Grandell
045 132 2747

GrIFK-10 7.3.2022 P12 Huuhkajaliigaa Järvenpäässä

P2010
Avaa keskustelu
Hei👋
Miten voimme auttaa?