Skip to content

Seuran avoinna olevat työpaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT Seurassa olevat avoimet pestit ilmoitamme täällä

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään seurassamme, ole rohkeasti yhteydessä suoraan toiminnanjohtajaan johanna@grifkfotboll.fi

Avoimet tehtävät tällä hetkellä

Valmentajaksi seuraan? Täytä alla oleva lomake.


Etsimme nyt seuraamme lasten jalkapallotoiminnoista vastaavaa henkilöä vahvistamaan seuran toiminnan kehittämistä.

Toimenkuvaan kuuluu seuran alle kouluikäisten toiminnoista vastaaminen ja niiden kehittäminen sekä valmennuskulttuurin vahvistaminen seuran valmennuslinjauksen mukaisesti. Seurassa töitä tehdään yhdessä tiiminä, toki omista vastuualueista huolta pitäen. Yhteistyö, viestintä ja kommunikaation on isossa osassa jokapäiväistä työskentelyä. Toimimme seuran strategian ja Palloliiton laatukriteerien mukaisesti. Noudatamme valmennustoiminnassamme Palloliiton ja seuran ohjeistuksia, sekä lapsilähtöistä ja myönteiseen vuorovaikutukseen perustuvaa valmennustapaa. 

Mitä toivomme sinulta:

Ydinasiana on ymmärtää lasten laadukkaan harrastustoiminnan vaateet ja ihmislähtöinen toimintatapa. Odotamme sinulta innokasta otetta lasten toimintojen järjestämiseen ja kehittämiseen. Osaat toimia osana tiimiä ja yhteistyössä, mutta olet myös tehokas tarttumaan itse toimeen. Haluat toteuttaa ja edistää seuran kehitystä lasten jalkapallon saralla. Lisäksi pystyt valmentamaan lapsia ja ohjaamaan uusia valmentajia valmennuspolkunsa alkutaipaleella. 

Odotamme sinulta omien vastuualueiden kestävää, taloudellista ja vastuullista hallintaa ja kehittämistä. 

Sinulla on myös kokemusta tapahtumien järjestämisestä tai haluat oppia fasilitoimaan innostavia tapahtumia. Seura järjestää säännöllisesti erilaisia lasten tapahtumia, joista olet vastuussa ja pääset kehittämään niitä paremmiksi.

Lisäksi odotamme, että hallitset kohtuulliset tietotekniset taidot ja haluat kehittää omaa osaamistasi eri osa-alueilla. 

Seurassamme viestimme suomeksi ja ruotsiksi, joten hyvä kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito on ehdoton etu. Ruotsin kielen taidosta on myös etua, tai odotamme että haluat sitä ainakin kehittää.

Mitä tarjoamme sinulle:

Tarjoamme vastuullisen ja merkityksellisen paikan työskennellä lasten, perheiden ja jalkapallon parissa. Haluamme yhdessä vahvistaa paikallista jalkapallokuttuuria ja edistää lasten ja nuorten liikunnallista elämäntapaa innostavassa ympäristössä.

Pääset mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan seuran toimintaa, omia vahvuuksiasi hyödyntäen. 

Sopiva tausta tehtävään voi olla muutakin kuin jalkapalloseuratoiminta, kuten osaamista ja kokemusta varhaiskasvatuksesta, opetus- ja koulutusalalta, tapahtumatuotannosta, urheiluvalmennuksen parista muista lajeista.

Työaika: kokoaikainen, eli 37,5h/vk
Koeaika 4 kk.

Työ alkaa 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lomat kertyvät vuosilomalain mukaisesti. Lomat tulee pitää siten, että ne eivät ole seuran leirien kanssa samaan aikaan.

Toivomme, että ilmoitat palkkatoiveesi hakemuksessasi. 

Hakemuksessasi toivomme lisäksi, että kerrot itsestäsi, kokemuksistasi sekä vahvuuksistasi, joita voit hyödyntää seurassamme työskennellessäsi. Lisäksi voisit kertoa tarkemmin miten kehittäisit lasten laadukasta harrastustoimintaa ja harrastejalkapalloa. 

Toivomme hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.8. mennessä osoitteeseen johanna.tiinus@grifkfotboll.fi, mutta aloitamme haastattelut jo hakemusten saapumisen myötä. Voit myös mainita hakemuksessasi mahdolliset suosittelijat.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Oletko kiinnostunut tulemaan valmentajaksi seuraamme? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Viesti menee suoraan valmennuspäälliköllemme Arto Tuohisto-Kokolle.

valmentajaksi