Skip to content

Seuran tapahtumat

Seurassa tapahtuu Täältä löydät seuran tulevat tapahtumat, kurssit ja tilaisuudet. Tervetuloa mukaan!

Kauden 2022 päätöstapahtuma lauantaina 1.10. klo 13 alkaen Kauniaisten keskuskentällä

La 1.10. kutsu

grifk fitboll - Aikuisten kuntofutiskurssi 12.5.-15.9.2022 FA Solutions Arenalla

GrIFK FITBOLL
Aikuisten kuntofutiskurssi Kauniaisissa kesällä 2022!

Kiinnostaako sinua tehokas kuntoilu turvallisessa ympäristössä ammattilaisen ohjauksessa? Haluatko hyödyntää arkiaamua omalle liikunnallesi! Jalkapallo on mitä oivallisin tehokkaan ja hauskan kuntoilun muoto!

Tule mukaan GrIFK FITBOLL -kurssille! Treenit on torstaisin klo 8-9 ja sunnuntaisin klo 20-21 FA Solutions Arenalla Kauniaisissa.

Kurssille osallistuminen ei vaadi mitään erityisosaamista tai tiettyä lähtötasoa, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Kurssilla jokainen osallistuja saa itselleen sopivaa vastusta ja treeniä.

ELO-SYYSKUUN JAKSO VAIN 120€!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ:
https://grifkfotboll.myclub.fi/flow/courses/4103832

Kurssi alkaa torstaina 12.5.2022. Kesä jaetaan kahteen jaksoon: 12.5.-23.6 ja 2.8.-15.9., eli juhannuksen jälkeen pidetään kesätauko. Viikolla 21 ei ole harjoituksia.
FITBOLL-kurssilla harjoituksia on kaksi kertaa viikossa 12 viikon ajan. Harjoitukset pidetään torstaisin klo 8-9 ja sunnuntaisin klo 20-21 Kauniaisissa FA Solutions Arenalla. Kurssin valmentajana toimii Leena Lassila, jalkapallon, liikunnan ja seuratyön pitkänlinjan ammattilainen.

Ryhmän kuvaus:
FITBOLL-kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat tehokasta ja kehittävää liikuntaa, joka on hauskaa! Harjoituksissa jokainen otetaan yksilönä huomioon ja näin mahdollistetaan jokaiselle sopiva haastavuustaso. Treeneissä pääset oppimaan sekä jalkapallotaitoja että haastamaan itseäsi liikunnallisesti monipuolisesti.
Jokainen treeni pitää sisällään monipuolisen alkulämmittelyn, pallotaito-osion sekä ohjatun pelin osuuden.

Toiminnan sisältö:
GrIFK Fitboll Kuntofutisryhmän toiminta perustuu Tanskalaiseen Football Fitness (University of Copenhagen, Peter Krustrup) konseptiin. Tanskassa on jalkapallon terveysvaikutuksia tutkittu tieteellisesti jo 25 vuotta ja vuonna 2011 on Football Fitness konsepti otettu heillä käyttöön. Tieteellisissä tutkimuksissa on havaittu, että tämän konseptin mukaisella kahdentoista viikon harjoitusjakson aikana kaksi kertaa viikossa harjoittelulla saadaan jo positiivisia vaikutuksia kestävyyskuntoon, lihas-, rasva sekä luuston massaan yhteensä enemmän kuin esim. verrokkilajeissa hölkkä, intervellijuoksu ja voimaharjoittelu. Lisäksi harjoittelu on hauskaa, viihdyttävää ja motivoivaa.

GrIFK:n jalkapallotuoteperhe saa uuden jäsenen, kun aloitamme FITBOLL -aikuisten kuntofutistoiminnan, jonka tavoitteena on tarjota aikuisille yhteisöllisen liikunnan sekä uuden oppimisen riemua. Jalkapallo on oivallinen ja turvallinen liikuntamuoto kaiken tasoisille liikkujille.

Kuntofutiksessa harjoitellaan yhdessä, pelataan pienpelejä ja pidetään hauskaa. Kun lähdet meidän kanssa pelaamaan kuntofutista, lupaamme että unohdat helposti ajan ja paikan, sillä hyvän yhteishengen ja motivoivien harjoitteiden flow tempaa sinut mukaan. Harjoittelun aikana pystyt säätelemään harjoittelun intensiteettiä oman kunnon mukaan ja kuormitat suuria lihasryhmiäsi, harjoitutat asento- ja liikehallintaa sekä tasapainoa. Harjoituskerran pelinomaisissa tilanteissa saat nostettua sydämen sykettä. Mutta koska jalkapallo on kivaa, et välttämättä edes havainnoi liikuntaharjoittelun kuormittavuutta.

Toukokuussa aloitamme ensimmäisen ryhmän ja sen harjoitukset järjestetään GrIFK:n kotihallissa FA Solutions Arenalla, osoitteessa Vanha Turuntie 42, Kauniainen.

Palloliitto toimii konseptin tukijana ja kouluttajana Suomessa.

Harjoitusvuorot:
torstaisin klo 8-9 ja sunnuntaisin klo 20-21.
Ryhmälle järjestetään ohjattua toimintaa 12 viikkoa kaksi kertaa viikossa, 12.5. – 15.9.2022 välisenä aikana kahdessa jaksossa: 12.5.-23.6. ja 4.8.-15.9. eli juhannuksen jälkeen alkaa kesätauko.

Ryhmän koko:
Harjoitteluryhmään mahtuu 40 harrastajaa. Riippuen ryhmän osallistujamäärästä pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varusteet:
Kuntofutis ryhmäläisellä tulee olla harjoituksissa jalkapallokengät/lenkkarit, pallo ja lämpötilan mukainen vaatetus, suosittelemme lisäksi säärisuojia.

Hinta:
270 €, joka sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Osallistumismaksu toivotaan olevan maksettuna ensimmäisiin harjoituksiin saapuessa, mutta viimeistään laskun eräpäivänä.
Jäsenhinta GrIFK Fotboll jäsenperheille ja toimihenkilöille on 220 €. Valitse hintaluokka ilmoittautumisen yhteydessä.
Huolehdithan, että sinulla on oma vakuutus, joka kattaa jalkapallotoiminnan.

Voit jo ilmoittatutumisvaiheessa kertoa meille, jos ohjaajan on hyvä tietää kohdallasi jotain normaalia liikuntaharjoittelua haittaavia tekijöitä.

Kuntofutis FITBOLL_IG

GAME DAY la 20.8.2022 Tapahtumapäivä koko seuralle Kauniaisten keskuskentällä

Edarin kotiottelun yhteydessä vietetään yhteistä seurapäivää! Kaikki seuran juniorit, perheet ja toiminnassa mukana olevat ovat tervetulleita mukaan! 

Portit auki klo 16.00 ja aktivitetteja lapsille kentän laidalla. 

Ottelu alkaa klo 17.00.

Liput:
10€ aikuiset
5€ eläkeläiset/opiskelijat
15€ Lite Bättre Biljett 

Lapset ja seuran juniorit GrIFK-asussa maksutta. 

 

Game Day 20.8.2022

GrIFK mukana Olemme mukana myös seuraavissa tapahtumissa

Alla vi barn i Grankulla 15.5.2022 klo 13-16

Paikka: Thurmanin aukio, Kauniainen

Lisätietoa:
https://www.kauniainen.fi/tapahtumat/alla-vi-barn-i-grankulla/

 

Grani Aid tapahtuma

Kaunisten keskustassa ke 24.8.

Alla vi barn i Grankulla_LOGO

Menneet tapahtumat Tapahtumien fiilistelyä

Vappuriehassa lapset pääsivät itse tekemään ja puuhastelemaan niin liikunnallisten aktiviteettien kuin askartelun parissa.

Tapahtumassa kävi yli 300 ihmistä.

Mukana olivat

  • Kauniaisten VPK ja 2 paloautoa
  • Minna Marlo ja Freestyle kikkakoulu
  • Kauniaisten kuvataidekoulun askartelupaja
  • Ilmapalloa ja hattaraa
  • Nopeustutka
  • Tarkkuuspotku
  • Minifutis ja perhefutis leikkejä ja pelailua
  • Pienpeleijä
  • Temppurata
Vapputapahtuma lapsille ja perheille
IMG_5420
Otsikko
IMG_5421